Yo-kai Watch 3 doet 7 december Europa aan

Westerse Yo-kai Watch-fans hebben lang op het derde deel (dat in juli 2016 in Japan verscheen) moeten wachten, maar hij komt toch echt naar het Westen. Vanaf 7 december is het zover, dan kunnen we in Europa met Yo-kai Watch 3 aan de slag. Amerikanen moeten tot 8 februari op het Nintendo 3DS-spel wachten.

Yo-kai Watch 3 laat je voor het eerst in de serie met twee protagonisten spelen, ofwel de bekende Nate of nieuwkomer Hailey Anne. Het derde deel kent maarliefst zeshonderd (!) Yo-kai om aan je team toe te voegen. Ook de gevechten zijn aangepast: in deeltje drie vechten de Yo-kai op een raster.

In Japan verscheen Yo-kai Watch 3 in maarliefst drie verschillende edities – sushi, tempura en sukiyaki – maar de westerse editie voegt deze versies samen. Het tweede deel verscheen hier wel in twee edities, te weten Bony Spirits en Fleshy Souls.

  1.   
    DutchDrummer's avatar

    Op de dag dat Super Smash Bros. Ultimate wordt uitgebracht? Gewaagde zet. Wellicht dat de fanbase van Yo-Kai Watch een andere is dan die van Smash. We’ll see.