Twitch Prime-leden krijgen gratis Summoner’s Crown-capsule in League

Tijdens TwitchCon 2018 al vluchtig aangekondigd, maar nu dan voor alle Twitch Prime-leden te claimen; een gratis Summoner’s Crown-capsule voor League of Legends. Zij die een abonnement voor Twitch’ extra diensten (en daarmee ook die van Amazon) afnemen, kunnen vanaf vandaag hun in-game League-loot ophalen.

In de unieke capsule zit gegarandeerd een legendary-tier skin shard, zo om en nabij de meest gewilde drop die beschikbaar is binnen League.

Om de capsule te claimen, dient allereerst je Twitch-account gekoppeld te zijn aan je League of Legends-profiel. Doorgaans kan dat simpelweg door met je abonnement richting het verzilverpagina te trekken (vanuit werkelijk elk kanaal of pagina van Twitch), of door het via de officiële Twitch Prime website netjes aan elkaar te koppelen.

Hetzelfde geldt overigens ook voor je Uplay, Battle.net, Warframe en PUBG-accounts, waarvoor tegenwoordig ook met regelmaat Prime-bonussen worden weggegeven.

Voor ontwikkelaar Riot Games en Twitch is dit zeker niet de laatste samenwerking. Sinds TwitchCon is de band tussen beide partijen versterkt, en Ruit Games belooft begin 2019 weer met een nieuwe, gratis loot drop op de proppen te komen voor Twitch Prime-abonnees.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren