No Man’s Sky breidt uit met The Abyss

Enkele maanden geleden werd No Man’s Sky NEXT gelanceerd. De uitbreiding die de game weer nieuw leven in de brouwerij moest brengen. Ook zijn ten tijde van deze uitbreiding beloftes gedaan door de enige echte Sean Murray, die al bekend staat om zijn ”geloofwaardige beloftes”. No Man’s Sky zou in de toekomst worden voorzien van nog meer grote uitbreidingen.

The Abyss is dan ook de eerste echte grote uitbreiding en tovert de onderwaterwereld om in een waar sprookje. Al bevat dit sprookje ook enkele duistere geheimen.

Het leven onderwater zal drastisch veranderen, het wordt meer divers en interessanter gemaakt voor de speler om dit te gaan bestuderen. Gelijktijdig komen er missies waar je de onderwaterwereld wel moet bezoeken, die vanzelfsprekend dan weer enkele beloningen zal opleveren.

Daarnaast zullen ruïnes op de oceaanbodem verschijnen, maar kan het ook zo zijn dat je een gigantisch neergestort vrachtschip zal tegenkomen. Al is het niet makkelijk om die plekken te bereiken, dit komt voornamelijk door het tekort aan zuurstof. Ook daar is een oplossing voor, je kan nu met een duikboot de gehele oceaan verkennen.

Een duikboot is echter niks zonder een vaste ligplaats, hierdoor komen er nieuwe structuren naar No Man’s Sky toe waarmee je basis nog uitgebreider kan worden gemaakt. Maar kan je bijvoorbeeld ook een aquarium het middelpunt van je basis maken.

Om het allemaal nog iets mooier te maken is The Abyss vanaf nu beschikbaar, gratis en voor niets voor elke speler die No Man’s Sky in bezit heeft.

 1.   
  ronineter's avatar

  Leuk dit, Is eindelijk mijn kust basis in deze game meer nuttig dan voorheen.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  die game was toch dood

 3.   
  Turk–Life's avatar

  @the ultimate gamer boss:

  Waar heb je dat vandaan?

 4.   
  tijn80's avatar

  @the ultimate gamer boss:
  Heeft een ietwat moeilijke start gehad (understatement). Zou nu moeten zijn zoals ooit geadverteerd is. Nog steeds niet mijn soort game, maar hoor dat het nu wel fatsoenlijk is.

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Turk–Life: van een bron die al veel eerder bekend was dus niet van mijzelf

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @tijn80: ik ga het checken voor mij is die zowiezo gratis

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Turk–Life: dostum https://www.google.nl/amp/s/amp.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/8ew824/why_no_mans_skys_universe_feels_empty_and_dead/

 8.   
  swklijn1's avatar

  @the ultimate gamer boss: Het berichtje waar jij naar refereert is al zes maanden geleden gepost, dat is nog voor de release van No Man’s Sky NEXT. In die tijd is er veel veranderd aan de game, denk bijvoorbeeld aan multiplayer maar ook uitgebreidere en meer diverse werelden.

  Ook zie ik niet zozeer in hoe dit berichtje een daadwerkelijke bron kan zijn, het is tenslotte de mening van deze gamer. Het heeft dus niks uit te staan met de feiten.

 9.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @the ultimate gamer boss: Sander slaat de spijker al op zijn kop, maar ja: een mening op Reddit met vijf upvotes is nauwelijks een bron te noemen.

  Wat is het de laatste tijd toch dat we feiten en meningen continu door elkaar aan het halen zijn? Dat is echt vet dom.

  ^ Die laatste zin hierboven is overigens een mening, geen feit.

  Hier zijn de Steam Charts voor No Man’s Sky, die laten zien dat er vandaag nog vijfduizend spelers actief zijn in het spel op pc.

  ^ Dát zijn feiten.

 10.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Tom Kauwenberg: ben je een vrouw tom ?

 11.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @the ultimate gamer boss: oud nieuws no mans sly was zowiezo in het begin dood ga de oude reviews maar kijken de nieuwe tellen dus niet dat is een feit geit