Two Point Hospital krijgt sandboxmodus en handige kopieermogelijkheid

Two Point Hospital is inmiddels alweer twee maanden uit en hoewel er een aantal minpunten waren, is de game best vermakelijk. De ontwikkelaar achter de ziekenhuissim, Two Point Studios, had beloofd de game te blijven ondersteunen. Belofte maakt schuld, en zo ontstond er de sandbox-update.

In Two Point Hospital doorloop je een flink aantal levels welke je ten alle tijden weer opnieuw kunt bezoeken en weer kunt spelen. Veel controle over het hoe en wat van het ziekenhuis had je echter niet. Tot nu! Two Point Studios heeft een update uitgebracht waarbij sandbox nu een optie is. Pas je hoeveelheid geld aan, bepaal hoeveel patiënten er binnenkomen en kies zelf de uitdagingen uit.

Is dit waar we op zaten te wachten? Niet zozeer, maar gelukkig zitten er bij deze update toch een drietal leuke en handige extra’s. Zo is het nu mogelijk om de namen en de outfits van je personeel aan te passen. Maar het allerbelangrijkste en het allerfijnste aan deze update is toch wel de mogelijkheid om kamers te kopiëren. Nooit meer meermaals dezelfde kamer maken, als je het in één keer goed doet heb je daar nu lang plezier van.

  1.   
    rolf1977's avatar

    Tijden geleden enorm genoten van Theme Hospital… zou dit ooit nog naar de consoles komen?