SoulCalibur 6 nieuwste personage is Nier: Automata’s 2B

SoulCalibur 6 heeft met Geralt of Rivia uit de Witcher-reeks al een gastpersonage in het roster, maar daar wordt binnenkort een tweede aan toegevoegd. Niemand minder dan de androïde YoRHa No. 2 Type B van NieR: Automata zal haar opwachting maken in Bandai Namco’s recent verschenen vechtgame.

YoRHa No. 2 Type B, ook wel bekend als 2B, is het tweede downloadbare personage als onderdeel van SoulCalibur 6’s Season Pass en verschijnt met een eigen stage inclusief achtergrondmuziek, nieuwe onderdelen om je eigen vechterbaas te maken en een extra kostuum. Daarmee volgt ze de al uitgebrachte Tira op.

Er blijven nog een tweetal onaangekondigde personages en een tweetal pantserpakketten over voor de Season Pass. Op welke nieuwkomers hopen jullie? En zijn jullie tevreden met 2B?

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Hele toffe (en passende) gastverschijning! Doet me meteen denken aan wat nog meer allemaal mogelijk zou zijn aan aparte cross-overs.

  Misschien een longshot, maar ik zou Senua oprecht wel gaaf vinden in een game als deze, al is het misschien net iets te serieus voor de Japanse gekkigheid.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hehe, kan ik mijn create a character fighter delete. xD
  Ik had haar al aangemaakt met die toffe feature. :p

 3.   
  dandanna's avatar

  Kylo Ren, Deadpool, Leonardo/Donatello zouden hier ook leuk zijn. (o.O)

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @dandanna: Als Disney/Star Wars nu ineens Electronic Arts (tijdelijk) ditchen, kan dat wel hevige invloed hebben op het aanzien van die samenwerking. Lijkt me een erg touchy subject voor beide partijen.

  Deadpool lijkt me dan nog makkelijker (nul verstand hiervan verder, maar goed) en misschien nog wel beter passen ook. De hoeveelheid meta-grappen die hij over die Japanse insteek kan opgooien, maakt het misschien nog wel des te interessanter.

  Ik bedenk me ook net dat Genji uit Overwatch hilarisch zou zijn, al denk ik niet dat Blizzard heel snel instemt met iets wat voor hun zo off-brand is.

 5.   
  WesterW's avatar

  @Tom Kauwenberg: Senua lijkt me het eerste gezicht inderdaad een toffe toevoeging, al weet ik niet of een inclusie in SoulCalibur 6 af doet aan de boodschap die die game poogt te vertellen. Over Ninja Theory gesproken: eigenlijk had Nariko van Heavenly Sword destijds gewoon al in SoulCalibur 4 moeten zitten.

  Andere gastpersonages waar ik warm voor zou lopen zijn overigens Noctis (waarom werd Tekken 7 hiervoor verkozen?), Dante en Aloy. Make it happen, Bandai Namco!

 6.   
  dandanna's avatar

  @Tom Kauwenberg: Eens met je punten Tom! Ik blijf ondertussen verder dromen maar moest aan de periode van Yoda en Darth Vader in SC4 denken en dan kom je snel uit op iemand als Kylo Ren. Maar Deadpool zou inderdaad een aparte noot kunnen brengen, haha.