Twitch viert Nieuwjaar met Ninja’s livestream vanaf Times Square

’s Werelds populairste Twitch-streamer krijgt er met ingang van 2019 nóg een gigantische publiciteitsstunt bij. In samenwerking met Red Bull en Fortnite organiseert Tyler “Ninja” Blevins een twaalf uur durende uitzending direct vanaf Times Square in New York, ten tijde van de jaarwisseling.

De gehele nieuwsjaarshow van de streamer werd op TwitchCon 2018 aangekondigd, Twitch’ eigen jaarlijkse beurs die sinds gisteravond weer geopend is San Jose, California.

Ninja viert gedurende de gehele livestream jaarwisselingen van over de halve wereld, samen met vrienden en (vooralsnog mysterieuze) co-streamers. Daarbij zal hoofdzakelijk Fortnite: Battle Royale gespeeld worden, uiteraard bijgestaan door knotsgekke acties en de nodige prijzen voor kijkers.

Het hele live-festijn is uiteraard te volgen op Ninja’s Twitch-kanaal, vanaf 22:00 uur in de nieuwjaarsavond (Nederlandse tijd). De gehele stream wordt hoog boven Times Square georganiseerd, waar Ninja ook de iconische ball drop van het nieuwe jaar bij zal wonen.

Eerder streamde Blevins al samen met mainstream bekenden, waaronder rapper Drake, en zeer recentelijk nog was Ninja ook nog te gast bij Ellen Degeneres om een potje Fortnite te spelen.

  1.   
    ObiWanKeNoah's avatar

    Ik vind het een beetje treurig maar mensen moeten doen wat ze zelf willen.