Zo worden LEGO-blokjes gemaakt

LEGO flirt maar al te vaak met de game-industrie; denk maar aan de aankomende LEGO Overwatch-sets en de Minecraft LEGO die nog altijd bij je lokale speelgoedboer in de schappen ligt, maar ook aan games zoals de recente release van LEGO DC Super-Villains (check ook ons interview met Arthur Parsons, Head of Design bij TT Games!). Maar hoe worden die iconische plastic blokjes nou eigenlijk gemaakt?

Van het omsmelten van plastic granulaat en het gieten in mallen tot het stevige speelgoed dat in de winkels ligt: The LEGO Group licht een tipje van de sluier op middels een recente video. Je zult niet snel zelf je eigenlijk LEGO-blokjes kunnen maken, maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe de Deense speelgoedgigant ons favoriete speelgoed produceert.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Ben ik die enige die hier mild opgewonden van wordt?