Bethesda veilt artistieke Fallout-helmen voor het goede doel

Zoek je nog wat one-of-a-kind Fallout-merchandise én wil je het goede doel steunen? Dan is Bethesda’s nieuwe onderneming (in samenwerking met Microsoft en Hypebeast) misschien wel de perfecte kans om wat van je geld weg te sluizen. Maar liefst 77 custom exemplaren van de T-51 Power Armor-helmen werden kunstig opgemaakt, en die staan nu ter online veiling.

Maak kennis met de “Helmets for Habitats” actie, waarvoor Bethesda minimaal 100.000 dollar toe zal zeggen aan liefdadigheidsonderneming Habitat for Humanity (simpelweg “Habitat” voor de Benelux). De non-profit organisatie is er op uit daklozen over heel de wereld van een huizing te voorzien, nota bene iets dat goed gepaard gaat met de thema’s van Fallout.

Hoeveel geld er uiteindelijk opgehaald wordt, dat zal uiteindelijk afhangen van de biedingen op de 77 helmen. Daarvoor gaven tientallen kunstenaars hun creatieve input, met vrij uiteenlopende resultaten.

Alle verrijkte Fallout-helmen staan tot en met 14 november tentoon in de Microsoft Store te New York, maar worden ondertussen dus online verloot onder de hoogste bieders. De biedingen variëren op moment van schrijven al tussen de 100 en zeker 1.600 dollar. Het laatste bedrag is de huidige uitschieter voor het ontwerp van Jacknife, ook hierboven te bezichtigen.

Zou jij grof geld gooien om zo’n machtige helm voor jezelf te scoren, of houd je het dan toch liever bij de Fallout 76 Power Armor Edition-helm met het aankomende spel?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren