Vang geen Pokémon maar heiligen in Follow JC Go

Ben je het inmiddels helemaal zat om Pokémon te vangen en het steeds maar heen en weer lopen naar gyms? Toe aan meer diepgang en spiritualiteit in je leven? In dat geval hebben we goed nieuws! Follow JC Go is gelanceerd.

Stap in sandalen van Jezus en verzamel heiligen maar ook brood, wijn en spiritualiteit! Follow JC Go volgt het Pokémon Go principe nauw en lijkt er grafisch gezien heel erg op. In januari is het wereldjongerendag, een speciale dag dat eens in de drie jaar door de Rooms-Katholieke kerk wordt gevierd. En dit jaar wil de paus dat een ieder een nek hernia oploopt door heiligen te vangen.

Natuurlijk ben je in Follow JC Go niet op zoek naar Pokémon, maar naar heiligen. Om het vroom te houden hoef je ook niet met ze te vechten, maar moet je een vraag beantwoorden voor ze zich bij je team aansluiten. In Follow JC Go zitten onder andere een leaderboard, kan je berichten naar elkaar toe sturen, kan je geld aan een doel doneren in ruil voor ingame valuta en kan je de kortste weg naar een kerk vinden. Het is nog even wachten op witte rook, Follow JC Go is helaas op dit moment enkel nog maar in het Spaans, maar er wordt hard gewerkt aan het vertalen van de app.

Meer Follow JC Go

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren