Priest Simulator aankondigd met NSFW trailer

Aan simulators geen gebrek! Wil je een boer of geitje zijn? Of misschien toch liever de baas van een school of ziekenhuis? Niets lijkt te gek. Maar wat nou als je eens in de schoenen van een priester wil staan? We got you fam! Poolse ontwikkelaar Delirma heeft namelijk Priest Simulator aangekondigd, met opmerkelijke trailer.

Geen wijwater kan op tegen de trailer die Delirma heeft gemaakt om hun nieuwste game, Priest Simulator, aan te kondigen. Zo is er een uitdrijving te zien, wordt de priester dronken en wordt er ongegeneerd naar borsten gegluurd tijdens de biecht. Zeker het begin met het gekreun dat kennelijk vrijkomt bij een uitdrijving is NSFW, we hebben je gewaarschuwd.

Het is helaas nog wel even wachten voor je kunt zwaaien met je kruis en teut kunt raken van het wijwater, Priest Simulator komt pas 25 december 2019 uit voor de PC.

Meer Priest Simulator

  1.   
    OnOwned's avatar

    Elke vezel in mijn lichaam roept om een ongepaste grap, maar ik doe het niet. Er zijn tenslotte kinderen bij…

  2.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Een online leaderbord met hoeveel jaar je ongestraft aan kinderen hebt gezeten.

  3.   
    Neolite's avatar

    Je hebt games die bepaalde games die bepaalde morele grenzen opzoeken. Snowflakes zullen hier uiteraard weer enorm aanstoot aan nemen… Maar dit past wel binnen de vrijheid van meningsuiting die iemand heeft. Ik ga het zelf niet spelen maar de vrijheid om deze games te maken moet wel blijven bestaan.

  4.   
    Puddingboom's avatar

    Nou. Dus. uhm. Welke ziel heeft dit bedacht en/of uitgevoerd haha.