Bob Ross-marathon keert 29 oktober terug op Twitch

Maak jezelf klaar om KappaRoss te spammen in de chat; om de verjaardag van wijlen schilderlegende Bob Ross te vieren, start op 29 oktober wederom een nieuwe Paint-a-Thon op Twitch!

Bob Ross’ The Joy of Painting-programmering werd jaren geleden op livestreamplatform Twitch geïntroduceerd ter promotie van de Creative-categorie op de service (tegenwoordig ondergebracht bij Twitch Art), alwaar het al snel uitgroeide tot een heilzame meme.

Sindsdien worden afleveringen in willekeur afgespeeld op het daarvoor bestemde Twitch-kanaal, maar ter eren van Ross’ verjaardag, wordt er weer een heuse schildermarathon georganiseerd.

Vanaf 29 oktober draaien zeker vierhonderd uitzendingen (!) van The Joy of Painting in back-to-back vorm op de voorpagina van Twitch en natuurlijk Bob Ross’ officiële kanaal. Zit jij al klaar met je cadmium yellow en een canvas?

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Uhm Tom wat doet zulk nieuws op deze site??? Begrijp me niet verkeerd ik ben opgegroeid met Bob Ross op de beeldbuis maar dit is toch geen game gerelateerd nieuws.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @sjaak19832015: Goede vraag! Persoonlijk zie ik Twitch als een integraal onderdeel van de “gaming culture”. Natuurlijk, het platform is enigszins verbreed in diens afzetmarkt, maar het is en blijft toch voornamelijk “van de gamer” voelen.

  Vandaar ook dat we jaren geleden ook de aankondiging van de Creative-sectie gewoon opgepakt hebben; destijds deed Bob Ross het best aardig bij onze bezoekers.

  Ben verder heel benieuwd hoe andere bezoekers hierover denken. Zijn dit soort uitstapjes van Twitch (en andere game-gerelateerde partijen) interessant om op de site te zien, of kunnen we dat soort nieuws beter weren?

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  @Tom Kauwenberg: Aan de ene kant heeft het niks met gaming te maken, alleen dat het op Twitch te zien is. Ook al wordt het bij ons gekeken, ik denk dat het hier niet helemaal thuis hoort.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Yesss! Helemaal kapot kijken 😀