De Speld: Fortnite-speler mag gedragen skins niet terugbrengen

Heb je de bammetjes al gesmeerd? Mooi, dan is het tijd voor de laatste Lunchtip van de week. Waar we vaak videomateriaal delen in deze rubriek, moest de Gamersnet-redactie gisteren enorm lachen om een gloednieuw “nieuwsbericht” van parodie-site De Speld omtrent Fortnite. En wij zouden Gamersnet niet zijn als we dat vermaak niet eerlijk met jullie zouden delen.

Volgens De Speld zou de dertienjarige Fortnite-speler Max de skins die hij heeft gekocht met papa’s creditcard niet mogen terugbrengen. Tja, want een hamburgerhoed met kogelgaten? Die valt natuurlijk niet meer in te nemen en door te verkopen.

Zonder meer te verklappen: je kunt het volledige artikel op de website van De Speld lezen.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    tranceguy's avatar

    Lol ik zie al gelijk De Speld staan, dus niet al te serieus nemen dit bericht… Is wel altijd weer lachen dit soort berichten 😀