Prijsvraag: WIN LEGO DC Super-Villains

Vanaf vandaag ligt LEGO® DC Super-Villains in de winkels en dat is voor ons natuurlijk de kans om de game weg te geven! Wij geven drie van exemplaren van de game weg, waarvan twee voor de PlayStation 4 en een voor de Xbox One! Het betreft bovendien een speciale editie, met daarin een LEGO-figurine van Lex Luthor als “Superman”.

Meedoen is simpel! Laat hier simpelweg een leuke reactie achter en je maakt automatisch kans op de game!

Veel succes! En vergeet vooral niet volgende week weer terug te komen op Gamersnet voor de uitslag van de prijsvraag…

DC LOGO and all related characters, and elements are trademarks of DC Comics © 2018. All Rights Reserved.
WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s18)

 1.   
  huntedjohan's avatar

  Ik zou deze vet graag willen winnen voor mijn zoontje. hij is helemaal verzot op lego, en heeft al aantal lego spellen uit gespeeld op de xbox. dus dit zou zeker wel een heel gaaf sinterklaas cadeau voor hem zijn 😛

 2.   
  bla1984's avatar

  Dit zou echt super wezen om te winnen. Mijn 2 zoontjes zeuren me al heel lang aan me hoofd om deze te kopen als die uit komt.

 3.   
  Jaymi's avatar

  Ik zou graag de game LEGO DC Super Villians willen omdat ik super hyped ben om deze game en omdat ik echt een fan ben van LEGO games.

 4.   
  mmx's avatar

  Ik wil hem ook wel winnen

 5.   
  djTheHague's avatar

  Why So Serious!? Whahahah!!! Als groot, wat zeg ik, gigantisch LEGO-, superhelden- en film-freak zou ik het onwijs tof vinden om deze prijs te winnen!!!

 6.   
  Aerlingus_1997's avatar

  Hey ik wil dit super graag winen voor de ps4 ik heb al veel lego games uit gespeelt en vind het altijd leuk om te spelen ik verwacht telkens dat mooi gemaakt is en ik ben er altijd blij mee als ik speel ook als er Funny moment is das nog keer leuk om te zien en om te lachen ik wens ook iedereen veel succes die mee zal doen aan deze prijs vraag tis leuk iets om te winnen

 7.   
  iersmeisje's avatar

  een leuke reactie

 8.   
  Kauwgom's avatar

  Medium aub!!!

 9.   
  kareltje5's avatar

  Yes, heel graag een exemplaar voor de PS4 zodat ik me een echte Villain kan voelen!

 10.   
  GoMaly's avatar

  Mijn nichtje van 8 zeurt elke week dat ze op mijn PS4 wilt gamen. Geen probleem, al moet ik wel mijn kostbare practice leaugetime opgeven want ze komt redelijk vaak nog vast te zitten omdat haar engels nog niet tip top is. Lego games daarintegen zijn kindvriendelijk en ze kan paar weken weer voorruit. Minder gezeur = Meer speeltijd voor mij 🙂 WIN – WIN dus. Oh, en ja, ik heb al 4 LEGO games voor haar gekocht om van het gezeur af te zijn :)) (Devil smiley)

 11.   
  Kauwgom's avatar

  @Aerlingus_1997: slijmbal 😉

 12.   
  LassieTino's avatar

  Als iemand die vroeger veel LEGO games heeft gespeeld zoals onder andere de Star Wars en Middle Earth games, is het nog steeds tof om te zien dat LEGO op traditionele wijze verder gaat met het maken van games. Jammer dat games zoals deze vrij vaak worden vergeten tussen toffe releases als RDR2 en Spiderman. Lijkt me zeker een toffe game, vooral nu het draait om DC villains!

 13.   
  jelte23's avatar

  Oeh, die wil ik heel graag winnen. Ik heb wel weer eens zin in een goede lego-game. Nu ben ik natuurlijk grootse fan van DC en hoe leuk is het om vanuit het perspectief van de villains te spelen. Heerlijk cadeau voor als ik straks klaar ben met mijn eerste tentamens van de uni.

 14.   
  DennieBroertjes's avatar

  Altijd leuk dat jullie dit soort dingen weg geven, ik doe graag mee en het maakt mij niet uit of het voor de ps4 is of voor de Xbox.

 15.   
  JoppeHi's avatar

  Ik wil hem wel

 16.   
  MarcieM's avatar

  Leuke reactie

 17.   
  UAG's avatar

  Met DC Super Villains kan ik op de PS4 eindelijk met Lego spelen zonder het risico te lopen om op een Legoblokje te staan!

 18.   
  Reiverdemon's avatar

  Zag deze game bij een stream. Zag er tof uit. Ps4 voor mij graag.

 19.   
  Shaggyrulez's avatar

  Ik heb alle LEGO games gespeeld die ooit op de xbox360 en de One zijn uitgekomen (met uitzondering van de Ninjago game) dus deze DC Supervillians zou zeker van pas komen!

 20.   
  rolf1977's avatar

  Leuk voor mijn dochter van 9. Die loopt me al een paar maanden aan mijn kop te zeuren over deze lego game. Terwijl ik weer tegen mijn vrouw loop te zeuren over red dead redemption 2 …
  Maar goed als het even kan lego dc super villains voor de ps4… dus

 21.   
  wesley schel's avatar

  Ik zou hem graag willen winnen om mijn broertje is een keer terug te pakken, omdat hij altijd alles wint. En hij is een grote superman fan dus zou hem graag gek willen maken met Lex Luthor Ps. jullie leveren video’s van top kwaliteit!

 22.   
  darroox's avatar

  Met deze Lego Super Villians krijg ik een superego, die naar Superman nijgt en overstijgt !! PS4

 23.   
  Lucc's avatar

  Hey Gamersnet!
  Zou het echt supertof vinden deze game te winnen, heb vroeger Lego Marvel Super Heroes dood gespeeld op de ps3, lijkt me dus leuk om weer een nieuwe Lego game te hebben.
  Groetjes Luc

 24.   
  GJALDO's avatar

  Ik weet een goeie grap : joke r!!
  Ps voor de Ps 4

 25.   
  Vlinder_'s avatar

  Al meerdere Lego games gespeeld en tot nu toe van allemaal genoten op mijn xbox one. Deze lijkt mij ook heel erg leuk.

 26.   
  dandanna's avatar

  Grappig om te lezen hoe velen hier pretenderen fervente LEGO gameverslaafden te zijn/kennen maar ondertussen niet weten dat LEGO met kapitalen wordt geschreven. Ja hoor, jullie zijn écht die-hard ‘lego’ fans.

  Anyways, ik heb nog nooit een LEGO game gespeeld en ben eigenlijk meer Marvel dan DC dus genoeg redenen om deel te nemen aan deze prijsvraag. Succes allemaal!

 27.   
  Judest's avatar

  Hallo allemaal! Ben een Lego-game fan van het eerste uur en zou deze graag aan mijn collectie toe willen voegen. Ben nu bezig met Lego The Incredibles en de games worden steeds mooier en mooier. Echt genieten!

 28.   
  redsu's avatar

  leuke game voor het hele gezin! PS4 graag

 29.   
  hernieuw's avatar

  Wat doet Commissioner Gordon in Metropolis, ik wil het weten.

 30.   
  Tinuzz's avatar

  Ik hou van de lego games zijn echt leuk om met me zoontje te spelen. Ps4♡

 31.   
  Nicole73's avatar

  De Lego spellen zijn hier torenhoog favoriet ( Bij mij en mijn zoon)

 32.   
  SDSnatcher's avatar

  Dat is het voordeel van zoontjes hebben, je kan als ouder er ook mee spelen zonder dat je je hoeft te schamen of te verantwoorden. Altijd heel leuk games of speelgoed. Lego Dimensions was ook erg afwisselend. PS4 please.

 33.   
  Smurf78's avatar

  Deze game is ‘vetcool’ volgens m’n zoon…dus zou ik hem graag voor hem winnen. Lego worlds is ondertussen uitgespeeld..dus hoe komen we de wintermaanden door… ?! 😉

 34.   
  PraatjesMaker's avatar

  Ik heb dan wel geen kinderen zoals de meeste die hun kind gebruiken om te winnen. Maar ik wil graag winnen omdat ik kindloos ben

 35.   
  Infected's avatar

  Ik zou deze game heeeeeeel eeeeerg graag willen omdat ik helemaal gek ben van Lego (lego is toch echt het beste wat er bestaat) en omdat ik de game heel erg graag zou willen spelen.

 36.   
  pindanootje91's avatar

  me pls! ^^

 37.   
  Juliandemoor's avatar

  As you know, madness is like gravity…all it takes is a little push… for me te win!!

  Xbox zou fijn zijn 😉

 38.   
  squidgyboy's avatar

  altijd leuk.

 39.   
  MerijnVerkaart's avatar

  Ik heb pas mijn Xbox One S gekocht en ben er heel blij mee ik heb alleen nog geen spellen. Het zou fijn en mooi zijn om dan het nieuwste Lego spel.

 40.   
  jkampmeijer's avatar

  Lego games zijn tot nu toe DE games om samen met mijn kinderen te spelen. Plezier voor jong en oud.
  Succes allemaal.