PlayerUnknown’s Battlegrounds teaset eerste Halloween-evenement

Hoewel de grootste piek inmiddels voorbij is, is PlayerUnknowns Battlegrounds (PUBG voor vrienden) nog altijd populair en brengt het nog altijd bakken met geld in het laatje. Om dat laatste nog maar eens te stimuleren, teaset ontwikkelaar Bluehole een Halloween-evenement. Dit is de eerste keer dat PUBG iets doet met de griezelfeestdag die traditioneel op 31 oktober wordt gevierd.

De teaser bestaat uit slechts acht seconden aan beeldmateriaal, maar het is duidelijk dat het om Halloween gaat. De eerste hint is overduidelijk de titel: ‘Beware… Halloween Approaches’. Daarnaast zien we de iconische mascotte wegrennen voor twee aanvallers die respectievelijk een pompoen- en schedelmasker dragen. Ook zijn er kortstondig een luguber uitziende zusters en clowns in beeld. Het zou dus zomaar kunnen dat dit nieuwe items en outfits zijn die je exclusief tijdens het event kunt verkrijgen.

De trailer lijkt zich af te spelen op de militaire gebieden van Erangel, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het evenement zich alleen daar voltrekt. Ook is het onduidelijk of het alleen om nieuwe skins gaat, of dat er wellicht ook een nieuwe spelmodus wordt geïntroduceerd.

Hoewel Halloween op 31 oktober valt, houden de meeste games hun events rondom deze horrordag vóór die datum. Het zou dan ook zomaar kunnen dat we een dezer dagen kunnen griezelen in PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren