Speler vindt opmerkelijke easter egg van Ana in Overwatch

Oud Overwatch-heldin Ana deed bijna twee jaar terug alweer haar intrede tot Blizzards razendsnelle shooter, maar pas recentelijk vond een oplettende speler alsnog een geinige easter egg rondom de pittige tante. Zo blijkt namelijk dat haar Highlight Intro’s een eigen, apart verhaaltje vertellen.

Overwatch-speler MirrorMaster bracht zijn recente bevinding aan de man op de r/Overwatch subreddit. Hij kaart aan dat de vier bestaande Highlight Intro’s van de support-sniper, mits goed aaneengeschakeld, hun eigen verhaaltje vertellen:

Doorgaans dienen de Highlight Intro’s vooral op zichzelf te kunnen staan, simpelweg om op een gave manier een Play of the Game van desbetreffende held aan te kondigen. Dat geldt ook voor Ana, al lijken die van haar dus op een eigenzinnige wijze verbonden.

Overwatch-liefhebbers die écht oog voor detail hebben, zullen opmerken hoe het verhaaltje van de Highlight Intro’s nauwgezet de stappen van Ana in haar officiële onthullingstrailer volgt: ze springt het gevecht in, lost een gecoördineerd schot, draait zich snel om voor een Sleep Dart en plaagt vervolgens het sukkelende slachtoffer; precies zoals ze dat ook deed op Widowmaker en McCree in de video van twee jaar terug.

Puur toeval, animatiegemak van Blizzard of gewoon een mooie (tot voor kort onopvallende) verwijzing naar eerder werk? Hoe dan ook; wij krijgen niet snel genoeg van Ana, die overigens ook furore maakt in de huidige meta van Overwatch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren