Vierde generatie deels toegevoegd aan Pokémon GO

Vorige week werd al aangekondigd dat de vierde generatie naar Pokémon GO zou komen en nu is het moment daar: de eerste verslagen van de wezens die we kennen uit de Sinnoh-regio verschijnen op het internet.

Overigens is niet de hele vierde generatie toegevoegd: net als bij vorige nieuwe generaties kiest ontwikkelaar Niantic voor een release in fases. Deze keer lijkt het voornamelijk te gaan om de basale Pokémon. Vooralsnog is bevestigd Bidoof, Buneary, Starly en de starters zijn toegevoegd. Voor de niet-ingewijden: Chimchar, Piplup en Turtwig zijn respectievelijk de vuur-, water- en gras-Pokémon waar spelers hun avontuur in Pokémon Diamond, Pearl en Platinum mee beginnen.

De vierde Pokémon-generatie kent ook vele nieuwe evolutievormen van bestaande Pokémon, zoals Electabuzz, Magmar en Kirlia. Geen van die nieuwe vormen lijken vooralsnog in Pokémon verkrijgbaar te zijn. Het is onbekend of de nieuwe baby-Pokémon beschikbaar zijn, aangezien deze waarschijnlijk exclusief via het uitbroeden van eieren te krijgen zijn en er op het moment van schrijven nog geen verslagen zijn van spelers die bijvoorbeeld Budew of Munchlax heeft uitgebroed.

Om de komst van de Pokémon uit de Sinnoh-regio te vieren, heeft Niantic zojuist de onderstaande trailer gepubliceerd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren