Wat als Cuphead en Dark Souls een baby kregen?

Cuphead en de Dark Souls-serie staan allebei bekend als sadistische games, ook al hanteren ze beide een erg verschillende art style. Maar wat als deze franchises tóch een liefdesbaby zouden krijgen?

Precies dat vroeg videomaker 64 Bits zich ook af, dus besloot hij een animatie te maken die Dark Souls in de art style van Cuphead afbeeldt. Niet alleen visueel, maar ook in de audio wordt de zon geprezen zoals dit zou gebeuren in de game van MDHR. De video toont veel memorabele momenten uit de Dark Souls-serie, maar dan in een enigszins parodiërende vorm.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  Papachico's avatar

  Hahahaha dit ziet er wel heel vet uit ja

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Mag toch hopen dat de animators van deze parodie heul snel een baan aangeboden hebben gekregen bij Studio MDHR. Ze slaan echt de spijker op hun kop als het aankomt op de art style en animaties.

  Daarnaast lijken ze in ieder geval niet langzamer te werk te gaan dan de koppen achter Cuphead, dus dat zou ook geen kwaad kunnen.