Zo zien de Game Awards-trofeeën van 2018 er (alweer) uit

Een goede game verdient een goede bekroning, en dat is precies wat game-journalist en showpresentator Geoff Keighley dan ook wil leveren met The Game Awards 2018. En ja, ook dit jaar worden op die show weer wat sierlijke beeldjes van het Nieuw-Zeelandse Weta Workshop verloot.

Sinds 2014 zijn de high-end knutselaars uit Nieuw-Zeeland al een aangesloten partner voor The Game Awards, waarbij hun opmerkelijke standbeeldjes meer en meer iconische proporties aannemen binnen de industrie. Sindsdien lijkt er weinig veranderd in de form factor van de metalen engel, maar des te meer in impact. Keighley onderstreept dat wederom middels een recente tweet:

Door het ontwerp van de trofeeën nimmer echt aan te passen, lijken Keighley en zijn team te gaan voor iets haast Oscar-achtigs op het gebied van games. Dit jaar kenmerkt immers alweer de vijfde maal dat de stevige engelen uitgeloot worden.

Ze zijn overigens ook nog steeds niet te koop, mocht je dat inmiddels hopen. Ook die gedachte wil Keighley snel de wereld uit helpen.

The Game Awards 2018 barsten aanstaande 6 december los. Uiteraard om de beste games van het afgelopen jaar de in de watten leggen, maar meermaals ook eens om nieuwere projecten van extra trailers en onthullingen te voorzien. Het gehele prijzenfestijn is tegen die tijd te volgen op onder meer Twitch en YouTube, maar uiteraard lees je er dan ook volop over op Gamersnet

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren