Wanneer YouTube video-essays passief-agressief zouden zijn

Een nieuwe doordeweekse middag, een nieuwe Gamersnet Lunchtip! We zijn op de redactie niet vies van een beetje metahumor. Eerdere Lunchtips die we deelden waren video-essays van onder andere Polygon, Nerdwriter1, Just Write, Adam Millard en Mark Brown. Maar hoewel ze interessante weetjes en inzichten delen, doen ze dat eigenlijk allemaal op identieke wijze.

Daar wordt de spot mee gedreven in een nieuwe video van Ryan George, groot geworden dankzij zijn Pitch Meetings-serie op Screenrant waar hij op ludieke en scherpe wijze film pitches van bijvoorbeeld Ready Player One (eerder al op Gamersnet middels een Lunchtip in de schijnwerpers gezet), Wreck-it Ralph en Green Lantern naspeelt.

Centraal in de video staat het wat als-idee van een maker van YouTube video-essays die eens een passief-agressieve benadering toepast. Dat gedeelte is uiteraard ongerelateerd aan games, maar desondanks niet minder leuk.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren