Leg de rode loper maar uit want De Sims 4: Word Beroemd komt eraan

Het is nog maar 4 maanden geleden dat de Sims-wereld seizoenen kreeg in De Sims 4: Jaargetijden, maar het is nu alweer tijd voor een volgende stap in het leven van je Sims. Het is namelijk tijd om beroemd te worden! De Sims 4: Word Beroemd is aangekondigd en komt sneller dan je zou denken.

EA heeft er gelukkig een trend van gemaakt om de aankondigingen van nieuwe De Sims 4 uitbreiding dicht op de releasedatum te doen. Zo ook dit keer, want De Sims 4: Word Beroemd zal al op 16 november uitkomen. Met deze uitbreiding kunnen je Sims, zoals de naam al doet vermoeden, beroemd worden! Verhuis naar de nieuwe stad Del Sol Valley en begin aan je acteercarrière. Ze hoeven dit pad gelukkig niet alleen te bewandelen, want jij kan met ze mee naar de set om te zien hoe hun neus wordt gepoederd in de make-upstoel, acteert en een Oscar-waardige prestatie aflevert.

De nieuwe stad is verdeelt in twee delen. In Mirage Park vindt je de goedkopere huizen terwijl de echte jetsetters in The Pinnacles wonen. Daarnaast zijn er nieuwe locaties, waarvoor je soms op de lijst moet staan om binnen te komen, maar je kunt natuurlijk ook proberen de uitsmijter te overtuigen om te binnen te laten.

  1.   
    PoisonedCookie's avatar

    waarom moet dat nou op dezelfde dag als pokemon?!