Call of Duty: Black Ops 4 heeft 14 multiplayermaps bij launch

Alvorens je met de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4 aan de slag kan, moet je ook nadat je het schijfje in je PlayStation 4 of Xbox One hebt gestopt nog even wachten. De game vereist namelijk de installatie van een Day One-patch van 50GB. Als je die installatie eenmaal achter de rug hebt, kun je de multiplayeractie in veertien verschillende maps beleven, zo blijkt uit een op Reddit gelekte afbeelding.


Van deze lijst met veertien maps zijn er tien (Arsenal, Contraband, Frequency, Gridlock, Hacienda, Icebreaker, Militia, Morocco, Payload en Seaside) gloednieuw. De vier overige maps zullen voor Call of Duty-veteranen vertrouwd aanvoelen. Dit zijn namelijk remakes van de klassiekers Firing Range, Jungle, Summit en Slums. In november komt daar nog een andere klassieker bij, dan wordt de beruchte map Nuketown namelijk aan Black Ops 4 toegevoegd.

Call of Duty: Black Ops 4 ligt vanaf 12 oktober in de winkels en is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  OnOwned's avatar

  Summit en Firing Range blijven echt zo focking awesome. Al is het wel jammer dat er steeds maar weer gerecycled moet worden in Call of Duty.

 2.   
  BozeBever's avatar

  14 maps is prima. WW2 had er met 9 veel te weinig, dus met 5 extra maps ben ik al tevreden. Ben benieuwd of er een Blackout roulatie in komt? (dus afgeschermde delen van de blackout map).

 3.   
  Mark89NL's avatar

  50 GB ik ga maar wat oude games van de ps4 gooien