Red Dead Redemption 2 kent toffe feature als je de mini-map uitschakelt

De release van Red Dead Redemption 2 nadert en dus zien we steeds wat meer details online verschijnen. In de game is het straks mogelijk om de mini-map uit te schakelen, zodat je nog meer op kunt gaan in de levendige spelwereld. Rockstar laat je dan niet zomaar aan je lot over zonder kaart van de omgeving…

Volgens een tweet van Red Dead News reageren de personages in de game daadwerkelijk anders als je zonder mini-map speelt. Tijdens gesprekken geven ze diverse tips over routes en opvallende bezienswaardigheden. Deze tips geven ze naar verluidt niet als je gewoon met de mini-map aan speelt.

Bekijk voor meer informatie over Red Dead Redemption 2 ook eens de recente gameplay trailer. Of check onze video preview en geschreven preview.

 1.   
  Papachico's avatar

  Haha dat is wel vet ja. Een leuke toevoeging maar ik speel denk ik (zeker in het begin) met een minimap.

 2.   
  Kauwgom's avatar

  Ik wil alles van Red Dead Redemption 2 opzuigen tot aan de laatste letter maar ik hou me in! Alleen de aller eerste trailer gezien. Deze ervaring wil ik volledig blue aangaan!

 3.   
  YdieresiS's avatar

  In AC Oddyssey zit ook een vergelijkbaar iets, als je op exploration mode speelt, krijg je dingen ook niet meer zomaar in je map aangeduid, die moet je ook zelf gaan zoeken. Ben er nog niet zo gecharmeerd van, maar ik kan me voorstellen dat het voor veel mensen een leuke toevoeging is.

 4.   
  Dedsec's avatar

  Bij assassins creed zit het er al niet meer in en Just cause 3 ook niet meer.

 5.   
  Mattiees's avatar

  voor een kleine groep zal dit een leuke toevoeging zijn, maar de meeste mensen zullen dit spel toch wat sneller door willen spelen.

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik ga die feature ZEKER gebruiken in mijn eerste playtrough.
  Ik hou wel van een uitdaging in (mag letterlijk genomen) niemandsland.

 7.   
  kiesmaarwa's avatar

  Oké dit is echt 1 van de vetste features die ik in tijden heb gezien. Leuk om tijdens je eerste playthrough te doen. Meer games zouden dit moeten hebben. Ben benieuwd waar Rockstar nog mee weet te scoren

 8.   
  someone else's avatar

  Goede nieuws is dat de game 2 dagen voor mn tentamenweek uitkomt…

 9.   
  BearsRidingTanks's avatar

  helaas Update: VG247 believes the original source for this story is mistaken, either via misunderstanding or a mistranslation. Having played the game for a number of hours, we believe these type of on-the-fly dialogue changes (most recently seen in Assassin’s Creed Odyssey) won’t be possible in Red Dead Redemption 2. This is due to how the game doesn’t contain canned dialogue outside of the cutscenes and NPCs simply react to context.

 10.   
  YdieresiS's avatar

  @Dedsec: Hoe kom je hierbij. In Odyssey zit deze feature er zeker in. Misschien iets anders uitgewerkt dan in RDR2, maar je kunt hier ook zonder minimap spelen (minimap zit er niet meer in), maar ook spelen zonder markers in je compas boven in het scherm. Dan krijg je aanwijzingen van characters over de locatie en moet je die vervolgens zelf gaan opzoeken.

 11.   
  Dedsec's avatar

  @YdieresiS:

  Hoe krijg ik die mini map er dan in ???

 12.   
  YdieresiS's avatar

  @Dedsec: Dat is wat ik zeg, minimap zit niet meer in AC Odyssey (stond tussen haakjes in mijn laatste bericht).

 13.   
  tranceguy's avatar

  maar dietips zijn ook niet nodig als je met map aan speelt… Maar is wel een toffe feature ja… Maar hun gedrag wordt niet ineens anders lijkt me… Dus echt een toevoeging.. hmm weet het niet hoor…. Is niet van met mini map aan heb ik niet ineens een veel mindere ervaring…. Je gaat er nog steeds vol in als je wil….

 14.   
  Dedsec's avatar

  @YdieresiS:

  Dat zei ik al in me eerste reactie.

 15.   
  YdieresiS's avatar

  @Dedsec: Je bedoelde de minimap in die reactie, ik was in de veronderstelling dat je de exploration mode bedoelde. Misinterpretatie dus.