Dreadlord Mal’Ganis komt eindelijk naar Heroes of the Storm

We hebben er lang op moeten wachten en fans hebben er al maanden zoniet jaren om gesmeekt, maar Dreadlord Mal’Ganis komt ein-de-lijk naar Heroes of the Storm. Hij schaart zich onder de Warriors en met zijn hoge sustain lijkt hij lastig van het slagveld te kunnen worden geveegd.

Mal’Ganis’ passieve vaardigheid is Vampiric Touch: een percentage van de schade die hij doet (45% voor helden, 15% voor de rest) zelf geneest hemzelf. Een druk op Q betekent Fel Claws, een mep die je tot drie keer achter elkaar kunt gebruiken. De W-vaardigheid roept een schade toebrengende cirkel op, wat de Dreadlord tijdelijk armor biedt. E activeert Night Rush, waarmee Mal’Ganis tegenstanders kan doen slapen.

De slechterik heeft uiteraard ook een tweetal ultimates onder zijn gordel: Carrion Swarm en Dark Conversion. Eerstgenoemde laat je opsplitsen in een zwerm vleermuizen; jij doet schade, maar bent zelf tijdelijk onsterfelijk. De tweede ultieme aanval laat je jouw Health-percentage omwisselen met die van een tegenstander.

We kennen de geniepige baddy Mal’Ganis oorspronkelijk van Warcraft III: Reign of Chaos, waar hij Arthas krankzinnig krijgt, hem uiteindelijk naar het koude noorden lokt en ervoor zorgt dat de jonge prins het vervloekte zwaard Frostmourne oppikt en zich uiteindelijk tegen de Alliance keert.

Mal’Ganis is op het moment al in de Public Test Realm te spelen; officieel treedt de Nathrezim op 15 oktober Blizzard’s MOBA binnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren