Call of Duty: Black Ops 4 met disc pas speelbaar na Day One patch

Volgens recente berichten is de fysieke versie van Call of Duty: Black Ops 4, met een disc dus, pas speelbaar na het installeren van een zogeheten Day One patch. Hiermee wil ontwikkelaar Treyarch wellicht voorkomen dat er voor de release van Black Ops 4 al bepaalde informatie uitlekt.

Deze methode werd vorig jaar bij Call of Duty: WW2 met succes toegepast. Hoewel Black Ops 4 geen traditionele campaign kent, en er dus minder te ‘lekken’ lijkt qua informatie, is Treyarch dus wel degelijk voorzichtig. Mogelijk is er toch specifieke content rondom intro missies en Zombies die men niet vroegtijdig op YouTube terug wil zien.

Daarnaast is hierdoor ook een duidelijke conclusie te trekken: Call of Duty Black Ops 4 is met een disc alleen speelbaar als je console (tijdelijk) verbonden is met internet. Zonder de Day One patch, die pas op de dag van release verschijnt, krijg je een melding te zien dat een update vereist is om de game te spelen.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober, dus het wachten is bijna voorbij. Check voor meer details ook onze preview van de Black Ops 4 Heist modus en de Blackout beta.

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Ik kan hem de 11e halen na 18:00 ik installeer hem gewoon en zal tot middernacht wachten op de patch dan maar.

 2.   
  Callandt's avatar

  @Mark89NL: Patch is al live 🙂

 3.   
  Mark89NL's avatar

  @Callandt: oke maar ik hoorde dat om middernacht de servers pas online gingen.

 4.   
  Callandt's avatar

  @Mark89NL: Dat is mogelijk, maar je kan al offline zombies spelen 🙂