Crackdown 3 nogmaals uitgesteld; verschijnt nu week later

Het gaat niet echt lekker met de ontwikkeling van Crackdown 3. De game, die in 2016 al in de schappen zou hebben moeten gelegen, is ondertussen zo vaak uitgesteld dat Crackdown 3 pas in 2019 verschijnt. Ook nu heeft de game nogmaals een uitstel voor de kiezen gekregen.

Crackdown 3 zou na zijn laatste uitstel op op 22 februari 2019 verschijnen, dat is gelijktijdig met de release van Anthem, Days Gone en Metro Exodus. Mogelijk is deze uiterst drukke periode dan ook de reden waarom Crackdown 3 nu zal verschijnen op 28 februari, zo is te zien in de Microsoft Store.

Had Microsoft Crackdown 3 moeten uitbrengen op de datum die ze hadden geopenbaard tijdens de E3, of is het een goede zaak dat de game nogmaals is uitgesteld? Laat het vooral achter in de reacties.

 1.   
  OnOwned's avatar

  Misschien moeten ze het gewoon opgeven. Iedereen kan van mijlenver zien aankomen dat dit allang niets meer gaat worden.

 2.   
  mmx's avatar

  Nou ja zeg.

 3.   
  tranceguy's avatar

  Maar hij gaat dus wel echt uitkomen….. Dat weet je gewoon… Wat een gezeik gewoon, dat gewoon niet terecht is…

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Vrijwel alle directe en indirecte aanvaringen met Crackdown 3 zijn vrij negatief uitgepakt, maar stiekem lijkt het me dan juist ontzettend gaaf als deze titel wél gewoon een dijk van een game blijkt te zijn.

  Verwacht er echter niet veel van. De game was een jaar geleden nog ver van imponerend te noemen; dat oogde en speelde eerder als iets wat ze beter from the ground up hadden kunnen herbouwen.