Overwatch onthult zwevende collectible van Mei’s Snowball

Blizzard is uitzonderlijk goed in het verzinnen van toffe gear en zijn meest recente collectible-onthulling rond Overwatch past perfect in dat plaatje. Centraal staat Snowball – de schattige, ronde metgezel van Mei – die knap is nagemaakt én ook nog eens in de lucht zweeft. Wat wil een Overwatch-fan nog meer?

De Magnetic Levitation Snowball maakt gebruik van magnetisme om het apparaatje te doen zweven; net als in de game kan het figuurtje diverse gezichtsuitdrukkingen aannemen dankzij een LCD-schermpje. Compleet zinloos is het verzamelding bovendien niet: je kunt er je telefoon en andere kleine apparaten mee opladen dankzij een charging output van 5V/1.2A.

De replica van Snowball is op de Blizzard Gear-website te koop voor 175 euro. Voor dat bedrag krijg je Snowball, de magnetische basis en een adapter. Snowball zelf is 10.8 bij 7.6 centimeter groot en weegt 270 gram, de basis kent afmetingen van 15.24 bij 4.45 centimeter en een gewicht van 600 gram.

Het is niet de eerste keer dat Blizzard Snowball in de schijnwerpers zet. Eerder al kreeg het apparaatje liefde dankzij de geanimeerde kortfilm Rise and Shine rond Mei en haar companion.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Zieke merchandise, en toch zou ik zeggen dat sommige van de DIY-modellen misschien net iets mooier zijn. Then again, om zoiets te maken heb je ook al flinke investeringen nodig, die waarschijnlijk de al forse 175 euro van dit officiële model overschrijden.