Blizzard geeft eerste glimps van Overwatch LEGO-sets

Van de zomer pas voor het eerst geteased, maar nu lijken ze dan toch echt dichterbij te komen; de LEGO-bouwpakketten rondom Blizzards kleurrijke schietspel Overwatch. Klaarblijkelijk is Tracer al klaar om blokvormig tot leven te komen.

Middels een geinige teaser vanaf het Blizzard hoofdkwartier is te zien hoe leidinggevende Jeff Kaplan — vooral bejubeld vanwege zijn Developer Update-verschijningen — alvast een eerste ‘minifig’ van de Blizzard-titel in elkaar zet:

En natuurlijk is dat eerste figuurtje niemand minder dan Tracer, nota bene het boegbeeld en het posterkind van Overwatch in het algemeen. Echt enorm veel van een daadwerkelijke bouwset zien we tot dusver niet rondom Kaplan, maar bij dezen is wél de eerste verschijning van een Blizzard-karakter als officieel LEGO minifig een minifeit.

Welke van de andere Overwatch-helden of -schurken zou jij nog graag in LEGO-vorm in elkaar willen zetten? De oorspronkelijke teaser toonde immers een zestal mysterieuze Overwatch minifigs, dus er is nog ruimte voor vijf figuurtjes in het team…

  1.   
    WesterW's avatar

    Maar… komt er ook een LEGO Overwatch: The Game?

  2.   
    ObiWanKeNoah's avatar

    @WesterW: Warner Bros kennende wel.