Een kijk achter de schermen bij Mortal Kombat 3-opnames

Hoewel games tegenwoordig meer dan eens gepaard gaan met glamorous en Hollywood-esque opnames van echte acteurs, gebeurde dat ook al in sommige games die we tegenwoordig als vintage zouden omschrijven.

De anno 1995 verschenen fighter Mortal Kombat 3 was er zo eentje, en daarvan kwam recentelijk wat zeldzaam behind the scenes beeldmateriaal van vrij.

De legendarische co-bedenker van de Mortal Kombat-serie, Ed Boon, deelde op Twitter recentelijk een mooie making of montage van de opnames achter de derde iteratie van de reeks.

Voorzien van een wel erg thematische en opdringerig jaren 90-muziekje én bijpassende VHS-kwaliteit, krijgen we zeker dertien jaar na dato dan alsnog een exclusieve blik achter de schermen:


🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren