Bungie registreert handelsmerk voor Matter

Ontwikkelaar Bungie is momenteel nog volop bezig met Destiny 2: Forsaken en de aangekondigde roadmap voor 2019. Toch zijn er bij de voormalige Halo-ontwikkelaar ook al de nodige mensen bezig met de toekomst na Destiny. Dankzij een recente registratie in het Europese handelsregister weten we al heel iets over die toekomst.

Bungie heeft bij het European Union Intellectual Property Office (EUIPO) namelijk een handelsmerk vastgelegd voor Matter. Deze registratie vond afgelopen vrijdag plaats. Matter is geregistreerd bij de EUIPO onder de secties “computer game software” en “internet entertainment services”.

Afgelopen juni sloot Bungie nog een zeer lucratieve deal met de Chinese uitgever NetEase. Dankzij de deal krijgt Bungie ruim 100 miljoen dollar tot haar beschikking om te investeren in een nieuw project. Het zou heel goed kunnen zijn dat men dit geld gaat steken in de ontwikkeling van Matter.

Uiteraard is het nog maar een prille registratie en kan het slechts een werktitel zijn. De uiteindelijke game kan heel goed nog een andere naam krijgen. In elk geval weten we dat Bungie al aan nieuwe dingen werkt en we hebben onderstaand (concept) logo om te bewonderen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren