Shiny Krabby aangekondigd voor Pokémon GO; verschijnt 1 oktober

In Pokémon GO is Krabby wellicht een van de minst geliefde wezens onder de community: in de meta is evolutievorm Kingler bepaald niet relevant en zo ongeveer iedereen heeft deze krab wel aan zijn of haar Pokédex toegevoegd. Toch kunnen echte verzamelaars binnenkort tóch beter weer op Krabby gaan klikken, want Niantic heeft vandaag de Shiny-vorm aangekondigd.

De invoering van de gele variant van Krabby en groene Kingler-vorm gaat gepaard met de nieuwe Field Research-taken die verband houden met de legendarische water-Pokémon Suicune. Deze is te verdienen door op zeven verschillende dagen een Field Research-taak uit te voeren. Vermoedelijk zullen er ook opdrachten zijn waar Krabby de beloning voor is – en daarmee potentieel de Shiny-vorm.

De legendarische Suicune is vanaf 1 oktober om 22:00 (Nederlandse tijd) beschikbaar, dus vermoedelijk geldt hetzelfde voor de speciale vormen van Krabby en Kingler. Aangezien onderzoek van onder meer The Silph Road lijkt te tonen dat kansen op Shiny-varianten verschillen per Pokémon-soort. Aangezien Krabby redelijk vaak voorkomt, zou het zomaar kunnen dat je flink wat krabben moet aantikken tot je de gele vorm vindt.

Ben jij klaar voor de jacht op een Shiny Krabby? Of laat je deze liever aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Blij dat ik die Shiny stres niet heb, ik hoef ze niet perse te hebben.
    Als ik er 1 vang prima leuk, krijg ik hem niet ook prima(hoef ze ook niet te krijgen door te ruilen).