Discord onthult zeven tijdelijk exclusieve titels voor eigen winkel

Enige tijd geleden kondigde Discord aan een eigen winkelplatform te beginnen voor pc-games, waarop onder meer tijdelijk exclusieve games verkrijgbaar zouden zijn. De eerste zeven games in het First on Discord-programma zijn nu uit de doeken gedaan. We wisten al dat indiegame Bad North onder dit programma zou vallen, maar zes andere titels komen als een redelijke verrassing.

De eerste daarvan is Minion Master, een real-time kaartspel met coöp dat gratis te spelen is. Technisch gezien is dit overigens geen “First on Discord”, want via Steam Early Access is Minion Master ook te krijgen – zij het dan voor een prijs.

Daarnaast is Mad Machines een titel op de exclusieve lijst van Discord; een game die het autovoetbal van Rocket League combineert met meer gewelddadige robotgevechten. Ook At Sundown is tijdelijk exclusief op het nieuwe verkoopkanaal aanwezig. Zoals de naam al doet vermoeden, zoek je in deze deathmatch shooter vijanden op in het donker.

De grootste verrassing in de lijst is misschien wel Sinner: Sacrifice for Redemption. Deze combinatie van Souls-likes en Shadow of the Colossus staat volgende maand al te verschijnen op consoles en komt pas later naar pc – en daarmee ook naar de winkel van Discord.

King of the Hat en Last Year: Nightmare sluiten het lijstje af. Respectievelijk gaat het hier om een 2D-game waarin je in multiplayer de strijd aan gaat door je hoed als wapen te gebruiken en om een spel in het tienerhorrorgenre.

Wanneer de winkelpagina van Discord online gaat, is nog niet bekend. Wel weten we dat het voor deze herfst op het programma staat, dus waarschijnlijk hoeven we niet heel lang meer te wachten.

Meer King of the Hat

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren