Out of the box met een nieuwe Xbox? | Gamersnet Podcast #35


Jawel, Peter is terug van roadtrippen! Samen met Tom blikt hij terug op zijn mooiste vakantiemomentjes, maar staat ook aflevering 35 van onze Gamersnet Podcast bol van discussies over het laatste game-nieuws, en dat was weer aardig wat…

Zo zien we PlayStation een flinke draai maken als het aankomt op hun strikte crossplay-beleid en schuilt er ondertussen een reeks grote aankondigingen van Xbox achter het aangekondigde X018-evenement. Zijn dit eerste stappen naar een nieuwe generatie consoles?

Maar natuurlijk, ook het faillissement van Telltale Games kan niet onbesproken achtergelaten worden. Zat dit er al lang aan te komen, of hadden de heren Telltale liever een tweede doorstart zien maken?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

 1.   
  Kauwgom's avatar

  Wat luister ik toch graag naar jou Peter!

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Het statement van Hines werd gepubliceerd nadat mensen op Twitter verwachtingen kregen omdat Hines zélf Sony prees om het besluit om cross-play toe te staan in Fortnite. Tussen de tweets zat zeker 3 uur, dus die man wist wel degelijk wat hij zei: Fallout 76 krijgt geen cross-play, en dat is voorlopig ook écht geen focus voor Bethesda. Ik ben het dan ook eens met Peter, Bethesda gebruikte cross-play als een soort straw man om zieltjes te winnen na al hun PR-geblunder van eerder, maar nu puntje bij paaltje komt krabbelen ze terug.

  Overigens ben ik enorm voor een grote Mario Party-stream! Ga zeker zorgen dat ik daarbij ben 😀