Schuddende borsten in Fortnite zijn bug

Er is veel gaande in Fortnite: Battle Royale: gisteren werd aangekondigd dat er ein-de-lijk cross-play gaat komen voor PlayStation 4, vandaag is Season 6 van start gegaan en… heeft Calamity schuddende borstanimaties.

Epic Games heeft echter bekendgemaakt dat het hier niet om een flirt met Dead or Alive gaat, maar simpelweg om een bug. Het bedrijf zegt dat het ‘beschamend en onbedoeld’ is ingevoerd en dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing.

De reactie van de ontwikkelaar lijkt wellicht enigszins overdreven voor volwassen gamers, die inmiddels wel gewend zijn aan het eerdergenoemde Dead or Alive, of aan de naaktheid en zelfs dong slider uit Conan Exiles. Maar Fortnite is natuurlijk ook immens populair onder jongere liefhebbers van videogames. Als hun ouders de taferelen van Calamity’s boezem te zien krijgen, zouden zij wel eens heel andere ideeën kunnen krijgen bij de kleurrijke Battle Royale-game.

  1.   
    kiesmaarwa's avatar

    Ik ben veranderd van standpunt over bugs in games. Ik zie er nu twee pluspunten in.

  2.   
    Mattiees's avatar

    ik vind het een heerlijke feature 😛

  3.   
    ObiWanKeNoah's avatar

    HAHAHAHAHAHA

  4.   
    Riesgaming's avatar

    @kiesmaarwa: helemaal mee eens. Ik wil meer bugs in games. Haha 🙂

  5.   
    TekkieD's avatar

    Ik geloof er geen snars van. Die laatste paar zinnen zal zeker de reden zijn dat ze dit als bug bestempelen.
    Zoiets zie je als je de move implementeert en daarna controleert wat je gemaakt hebt… de enige reden hier zal zijn dat ze de ouders niet op achterste poten willen hebben.