Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood verschijnt 26 oktober

Nadat de bundel al was voorzien van een aanbevolen leeftijd door ESRB, het Amerikaanse leeftijdsbeoordelingsbureau voor games, was het slechts een kwestie van tijd: Konami heeft Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood officieel onthuld. Castlevania Requiem moet op 26 oktober verschijnen, exclusief op de PlayStation Store van de PlayStation 4.

Symphony of the Night en Rondo of Blood zijn eenvoudige geeumuleerde ports, maar de twee spellen maken wel gebruik van de hardware van de PlayStation 4 door 4K/1080p upscaling toe te staan, verscheidene rendering-opties (zoals smoothing) te bieden en hoge resolutie achtergronden te bevatten. Tot slot is er Trophy-ondersteuning voor beide games.

Rondo of Blood volgt Richter Belmont wier geliefde is ontvoerd door een assistent van Dracula. Het is een verhaal dat je wellicht al hebt meegemaakt in Castlevania Dracula X Chronicles, de remake voor de PlayStation Portable, en anders ken je Richter misschien als dat nieuwe personage in Super Smash Bros. Ultimate.

Symphony of the Night vertelt het verhaal van Alucard, zoon van Dracula. Als half-vampier neem je het op tegen je bloedeigen vader. Symphony of the Night wordt vrijwel unaniem gezien als het allerbeste Castlevania-deel, door velen gezien als de beste Metroidvania en door sommigen gezien als de beste game ooit gemaakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren