Launch trailer Assassin’s Creed Odyssey nu al vrijgegeven


We moeten er nog dik anderhalf week op wachten, maar Ubisoft maakt ons nu al lekker met de launch trailer van Assassin’s Creed Odyssey. In het nieuwste deel in de franchise ligt vooral de nadruk op het maken van keuzes, is het verhaal nog belangrijker en zijn de gevechten een stuk intenser, aldus onze eigen Peter Bouwman in zijn preview.

Zoals inmiddels bijna gebruikelijk in de AC-frankchise kwam er ook bij Assassin’s Creed Odyssey veel informatie vrij door verschillende ‘lekken’. Zo wisten we ver van tevoren dat de game plaats zou vinden in Griekenland en kwamen we dankzij een sleutelhanger achter de naam. Hoe het ook allemaal zijt, vanaf volgende week vrijdag 5 oktober gaan we het op zijn Grieks doen in Assassin’s Creed Odyssey.

 1.   
  mmx's avatar

  Ziet er goed uit.

 2.   
  Rolf31's avatar

  Dat is een hele dikke trailer…

 3.   
  Bmaster99's avatar

  hele goeie trailer kan absoluut niet wachten tot 2 oktober.

 4.   
  tijn80's avatar

  Keuzes, keuzes… nu bezig met Spider-man. Volgende maand RDR2. Maar deze gaat er ook zeker komen. Ziet er erg vet uit!

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  lekkurrrr

 6.   
  MaTriXX's avatar

  Sparta Editie besteld via de Ubi Store, 20% korting via Ubi punten wat dus uiteindelijk neer komt dat het maar 15 euro duurder is dan de Medusa versie waar geen seizoen pas bij zit.

 7.   
  mitchel1988's avatar

  Leek me geen leuke setting. Maar zeer vette trailer…
  MIsschien dan toch stiekem…

 8.   
  Papachico's avatar

  Geeft mij totaal geen Assassins Creed vibe en zal em ook niet gelijk halen. Ben nu bezig met Dragon Quest XI en daarna ben ik volop bezig met Red Dead Redemption 2.