Netflix werkt mogelijk aan Diablo-serie

De animatieserie van Netflix rondom Castlevania was succesvol genoeg voor een tweede seizoen, dus het is niet vreemd dat de videogigant op zoek is naar andere games om tot series te verwerken. Het lijkt erop dat de Diablo-serie het volgende project wordt: een inmiddels verwijderd bericht op Twitter wijst erop dat Netflix en Activision-Blizzard een samenwerking zijn aangegaan.

Het bericht in kwestie kwam van Andrew Cosby, die ook meewerkte aan de Hellboy-reboot en Boom! Studios heeft opgericht. Volgens Variety is de beste man in vergevorderde gesprekken over de productie van de serie. In het gesprek verwees Cosby tevens naar de High Heavens, waaruit blijkt dat hij zich inderdaad heeft ingelezen op de lore van de serie.

Afgelopen zomer hintte Blizzard al dat er een nieuw project omtrent Diablo zou komen, dus de kans is aanwezig dat het daarbij om deze Netflix-serie ging. Het zou de eerste keer zijn dat Diablo voorzien wordt van een televisie-adaptatie.

Het is voor velen natuurlijk verrassend dat Netflix juist Diablo kiest uit de bibliotheek van Blizzard, aangezien Overwatch het momenteel een stuk beter doet. Maar wat niet is, kan natuurlijk altijd nog komen. De eerste samenwerking tussen Netflix en Activision-Blizzard lijkt in ieder geval een feit!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren