Dead Cells binnenkort voorzien van Custom Mode

Nu Dead Cells ongeveer een maand lang uit Early Access is en inmiddels breed beschikbaar is over verschillende platformen, is het team van Motion Twin eindelijk toe aan wat nieuws. Na de broodnodige ontspanning opgezocht te hebben, is de onafhankelijke ontwikkelaar klaar om méér Dead Cells op te gooien. En dat houdt allereerst wat experimenten met een ‘Custom Mode’ in.

Middels een officiële Steam Announcement gooit Motion Twin wat zachte beloftes op over een manier om Dead Cells echt op je eigen manier te ervaren. Ergens rond oktober-november wil het team de eerste tests met een Custom Mode uitproberen, waarbij het mogelijk wordt zelf je gereedschap te bepalen en sommige unlocks juist te verbannen uit je run.

Daarbovenop is Motion Twin nog lang niet klaar met het uitbreiden van de formule. De eerste stappen richting een kosteloze, volwaardige uitbreiding zijn inmiddels gezet, waarover binnenkort meer informatie zou moeten volgen.

Naast de Custom Mode en een eerste gratis DLC-pakket is Motion Twin ook benieuwd naar wat de spelersgemeenschap van het populaire ‘Metroidvania’-spelletje (een samenkomst van Metroid- en Castlevania-spelemementen) wil zien. Nu is het moment om suggesties op te gooien; het team luistert aandachtig mee naar manieren om hun geestenkind nog beter te maken.

Benieuwd naar waarom zo veel gamers zijn gevallen voor Motion Twins laatste werk? Lees ook ons recente artikel erover, 6 redenen waarom ik verliefd ben op Dead Cells, om nóg een lovende mening over de game in je op te nemen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren