Star Wars: Episode IV: A New Hope meets anime in deze geweldige fanmade trailer

Dat we hier bij Gamersnet fan zijn van Star Wars dat had je inmiddels vast wel door. Zo hebben we onder andere de Podracecast, vlogte Peter op de Star Wars Identities-expositie en kwam Jürgen langs om het bordspel Star Wars Legion te laten zien. Een ieder toont zijn Force op een andere manier, zo besloot Dmitry Grozov een trailer te maken in anime stijl van Star Wars: Episode IV: A New Hope.

Dmitry Grozov is de maker achter deze prachtige trailer waarin Han Solo wellicht nog meer swag en charmes heeft dan hij in de films al had. Grozov heeft de trailer ouder doen aanvoelen wat natuurlijk perfect past bij de uit 1977 komende Star Wars: Episode IV: A New Hope. Het enige dat we nu willen is een remake in deze stijl.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de HubDiscord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren