Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy komt naar Switch, Xbox One, PS4 en Steam

De fenomenale advocatenserie Ace Attorney gaat vanaf volgend jaar op heel wat meer platformen gespeeld kunnen worden. Capcom maakte op de Tokyo Game Show 2018 namelijk bekend dat Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy de overstap maakt naar de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en Steam.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy verscheen oorspronkelijk op de Nintendo 3DS en Capcom bracht deze HD-editie later ook uit op iOS. De Trilogy bevat alle rechtszaken van Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All en Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations, inclusief de extra zaak die aan de DS-versie van de eerste Ace Attorney was toegevoegd.

De Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy-bundel bevat zowel Engelse als Japanse taalopties en moet begin 2019 verschijnen. Een exacte releasedatum ontbreekt vooralsnog.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    OBJECTION!

    Kan dat niet wat sneller? Heb enorm genoten van de NDS-titels rondom Phoenix Wright, maar helaas nooit de tijd (en soms de handheld) gehad om de latere games te spelen. Een trilogietje op Steam lijkt me dus geen verkeerde zet, nee. 🙂

  2.   
    ChielB's avatar

    Op de handheld waren dit heerlijke titels, al vraag ik me af of het vermakelijk genoeg is voor op de console. Verrassend hoeveel invloed een platform dan ook kan hebben op de ervaring.