Call of Duty: Black Ops 4 content 7 dagen exclusief voor PS4

Activision en Sony hebben details bekendgemaakt van de exclusieve PlayStation-deal voor Call of Duty: Black Ops 4. Content voor de nieuwe Call of Duty zal geheel volgens verwachting als eerste arriveren op de PlayStation 4. De periode van exclusiviteit is echter wel flink verkort.

PS4-gamers krijgen straks zeven dagen eerder toegang tot nieuwe content, zowel gratis als betaald. Hiertoe behoren ook de diverse in-game events. Dit is aanzienlijk korter dan de periode van dertig dagen exclusiviteit, die de afgelopen jaren gehanteerd werd.

Call of Duty: Black Ops 4 zal een ander schema hanteren voor het vrijgeven van nieuwe content. Er komen vaker kleinere bundels met nieuwe content, in plaats van grote uitbreidingen een paar keer per jaar. Dit kan wellicht ook een reden zijn waarom het niet langer haalbaar was om content dertig dagen exclusief voor de PS4 te houden.

Call of Duty: Black Ops 4heeft recent een beta gehad van de battle royale-modus Blackout. Lees hier alles over in onze Black Ops 4 Blackout preview. Meer details over de rest van de nieuwe Call of Duty kan je lezen in de uitgebreide Gamescom-preview.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren