Creeper Edition van Nintendo 2DS XL verschijnt 19 oktober; Minecraft nu te downloaden


Eerder deze zomer al aangekondigd voor de Japanse markt, nu ook onderweg naar onze landjes. Vanaf 19 oktober is ook in de Benelux de Creeper Edition van de Nintendo 2DS XL verkrijgbaar, inclusief een vooraf geïnstalleerd exemplaar van de New Nintendo 3DS-port voor Minecraft. En ja, die is dan ook eindelijk verschenen in Europa; vanaf vandaag is Minecraft ook te downloaden op alle New Nintendo 3DS-systemen.

Minecraft was in andere landen al een flinke poos verkrijgbaar voor Nintendo 3DS-gamers, maar die had, tot voor kort, nooit de Europese Nintendo eShop aangedaan. Zelfs toen de unieke Nintendo 2DS XL-bundels voor Japan werden onthuld, bleef het muisstil rondom de lokalisatie van één van de thema’s op onze bodems.

Het heugelijke, dubbele nieuws kwam direct vanuit Nintendo Nederland, die onder meer op hun officiële Twitter-account het nieuws zelf uit de doeken deden.

Hoeveel de Nintendo 2DS XL Creeper Edition in Nederland en België zal gaan kosten, lijkt tot dusver nog niet formeel gecommuniceerd. Mogelijk betaal je iets meer voor de bundel in kwestie, maar goed; daarvoor krijg je wel een bijzonder unieke cross-over tussen Nintendo en Microsoft in handheld-vorm. Dat is ook niet niks.

De Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kost hier 29,99 euro en is, zoals voorheen al aangegeven, alleen speelbaar op de grafisch iets verbeterde New-varianten van de Nintendo 3DS-familie; waaronder de New Nintendo 3DS en New Nintendo 2DS XL.

  1.   
    Dedsec's avatar

    Zoo sexy hoor