Van Animal Crossing tot Battle Royale | Gamersnet Podcast #33


Met Peter nog altijd in de Verenigde Staten, schuiven Amador en Tom weer aan om hun week met z’n tweetjes te bespreken in aflevering 33 van de Gamersnet Podcast! En man o man, wat was het voor een week voor de gamer…

Onze presentatoren zijn bekaf van hun vele persdemonstraties door het land én een afgeladen (en nachtelijke) Nintendo Direct-uitzending, waardoor er weer genoeg te discussiëren valt. Waarom gaan we wild voor een nieuwe Animal Crossing, en hoe goed is Battle Royale nu in Call of Duty, met de door beide heren geteste Blackout-modus?

Daarnaast bespreken de heren vlotjes natuurlijk ook de zogenaamde lootboxgate rondom Electronic Arts, en heeft Tom alwéér een nieuwe, favoriete game die niemand iets boeit!

Al met al genoeg luisterplezier voor game-liefhebber…

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies…


Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

  1.   
    Kauwgom's avatar

    Leuke podcast weer! @Tom, door jou ben ik Dead Cells gaan spelen op de switch. Dank