Isabelle uit Animal Crossing is nieuwe strijder Super Smash Bros. Ultimate


Dachten we nog heel even de onthulling van een nieuwe Animal Crossing te zien (die later overigens óók gewoon kwam), bleek de iconische Isabelle enkel in beeld op de Nintendo Direct om toetreding te doen tot Super Smash Bros. Ultimate. Jawel, de koddige assistent uit Nintendo’s schattigste spellenreeks is nu een snoeiharde vechtersbazin.

Isabelle wordt natuurlijk wederom op eigenwijze manier uit de doeken gedaan voor het gigantische vechtspel; inmiddels een trademark voor Nintendo’s marketing rondom de Super Smash-serie. Nadat Isabelle op haar eens zo rustige werkplek te horen krijgt dat ze gevraagd is voor de fighter, zien we haar direct in volle glorie en chaos knokken.

De lieflijke Isabelle vormt daarmee de 68e toevoeging (exclusief Echo Fighters) aan het roster van Super Smash Bros. Ultimate, en vecht natuurlijk op haar eigen kenmerkende stijl. Veel aandoenlijkheid, en uiteraard een focus op Animal Crossing-activiteiten, waaronder vissen en schoffelen.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt 7 december alweer, exclusief voor Nintendo Switch. Een nieuwe Animal Crossing-deel zien we pas in 2019 voor de Switch, zo werd vannacht evenals aangekondigd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren