Nintendo registreert vier nieuwe titels, waaronder Golden Sun

Om middernacht is er een nieuwe Nintendo Direct, die eerder werd uitgesteld door de aardbeving in Japan en er wordt vooral info verwacht over Nintendo Switch Online. Ook zijn er al flink wat geruchten opgedoken over eventuele Wii- en GameCube-remasters, maar er kan misschien gehoopt worden op meer.

In Japan heeft Nintendo namelijk vier titels geregistreerd; Golden Sun, Mario Super Sluggers, Rhythm Heaven en Wrecking Crew. Dit is een gebruiker van ResetEra opgevallen en het zou gaan om aanvragen die 24 augustus al zijn gedaan. Vooral Golden Sun doet menig hart sneller kloppen en met het gerucht dat hoofdpersoon Isaac in Super Smash Bros. Ultimate gaat verschijnen, lijkt het alsof Nintendo de franchise nieuw leven wil schenken.

Ook Mario Super Sluggers is een oude bekende, want het honkbalspel met Mario in de hoofdrol is al eens verschenen op de Nintendo Wii en met eerder genoemde geruchten over remasters voor Nintendo Switch, lijkt dit ook een simpele optelsom.

Nu gebeurt het ook vaak dat oude franchises opnieuw worden geregistreerd, zodat een bedrijf de rechten niet verliest. Maar met eerdere geruchten in het achterhoofd, lijkt het erop dat Nintendo op termijn iets van plan met in ieder geval een aantal van de geregistreerde titels. Heel misschien weten na de Nintendo Direct van vannacht meer.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Hoe toevallig ook weer, dit. Vooral na die hoopvolle woorden in de laatste podcast.

 2.   
  Leukste's avatar

  Zoveel plezier met de andere delen gehad.
  En zo lang gehoopt op een nieuw deel.
  We gaan het meemaken.