Eerder geannuleerde Nintendo Direct vindt morgennacht plaats

Eigenlijk hadden we afgelopen vrijdag al een hele boel informatie van Nintendo moeten krijgen, maar door tragische gebeurtenissen in Japan is dit uitgesteld. Precies een week later krijgen we alsnog een Nintendo Direct van de Japanners.

De Nintendo Direct van vorige week wordt in de nacht van donderdag op vrijdag om precies 0:00 ingehaald. De stream van ongeveer 35 minuten moet weer bol gaan zitten met meer info over de Nintendo Switch en Nintendo 3DS. Er zijn al verschillende geruchten opgedoken over onder andere remasters van Wii- en Gamecube games en nieuwe personages voor Super Smash Bros. Ultimate. Ook wordt er meer informatie verwacht over Nintendo Switch Online, die volgende week live gaat.

Ook krijgen we hopelijk meer te horen over eerder aangekondigde games als Metroid 4, de nieuwe Yoshi-game en andere toppers.

 1.   
  Dedsec's avatar

  New super mario bros U naar de 3DS graag.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  @Dedsec:

  Ik zou zeggen dat hij dan eerder naar de Switch komt aangezien die ook mee te nemen is.

  Maar hoop eigenlijk meer dat Nintendo nu een keer klaar is met het porten van WiiU games. Mensen die zo graag al die goede WiiU games willen spelen hadden gewoon een WiiU moeten kopen.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Als die Yosi game net zoals Toad wordt laat maar zitten, vond Toad spel toch niet iets te rustig/saai worden.

 4.   
  Dedsec's avatar

  @fantasyfreak: Miscchien hadden die mensen het geld toen nog niet of waren die mensen er toen gewoon nog niet.

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  @Dedsec:

  Oh jawel maar mensen lieten de WiiU massaal liggen. Sowieso geen handige marketing vanuit Nintendo maar ook media die het apparaat de grond in hoorde. Oja en mensen die tegen elkaar bleven zeggen dat het niks is ook al hadden ze de console niet eens. En 3rd party developers lieten het door slechte verkoop ook in de steek.

  Daarom des te meer zo flauw dat mensen nu wel die games opeens willen spelen.