Deze Hellblade: Senua’s Sacrifice cosplay is psychedelisch perfect


Van een beetje cosplay zijn we op de redactie van Gamersnet niet vies. Maar goed, ook wij worden wel eens murw van de zoveelste Widowmaker uit Overwatch of Joker uit de Batman-reeks op je eerste beste beurs; een beetje variatie doet ons goed.

Vandaar ook dat deze unieke en wel zeer geslaagde cosplay van Hellblade: Senua’s Sacrifice meteen het hart wist te raken. Nabootsingen van Senua’s gelijkenissen (dan wel haar psychotische staat van welzijn) zie je niet al te vaak, maar in combinatie met sterk fotografiewerk wordt het pas echt een pareltje.

De cosplayster in kwestie is Anna “Ormeli” Moleva, een Russische cosplay-ster en Twitch-streamer. Zij werd voor deze fantastische reeks vastgelegd door de evenals Russische cosplay-fotograaf Aku. Haar spot-on overkomen met zijn mild psychedelische fotostijl; het creëert een pakkend plaatje:

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    ik zeg anna is perfect een verfilming ze lijkt dr ook echt als 2 druppels water op

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Dit is echt zo sick! Een film lijkt me ook geweldig ja.