Spider-Man krijgt New Game Plus-modus

Hoewel Spider-Man pas enkele dagen uit is en vele lovende reacties heeft ontvangen, kunnen mensen die de game al hebben uitgespeeld gaan smachten naar hetgeen dat zal komen.

Waar God of War eerst nog de New Game Plus-modus kreeg, heeft Insomniac Games via Twitter bevestigd dat ook zij aan een NG+ modus voor de game werken.

Wanneer deze modus zal verschijnen is nog niet bekendgemaakt, al lijkt het er dus op dat de modus behoorlijk snel het daglicht zal gaan zien.

Heb jij alweer zin gekregen om nogmaals het Spider-Man pak aan te trekken, of ben je nog lang niet klaar met de game? Laat het vooral achter in de reacties!

  1.   
    Kauwgom's avatar

    Ik ben nog lang niet klaar met de game, moet hem nog kopen, hehe. Ik wacht op goede sale omdat ik het zonde vind om verhalende games die je doorgaans maar 1x speelt meteen bij release te kopen aangezien ze allemaal drie maanden later voor max €40,- te koop zijn. €40,- vind ik een mooie prijs voor een game. Een game waarbij ‘geen einde’ is bijvoorbeeld PES koop ik graag bij release omdat ik dit spel het hele jaar door speel.