Dataminers vinden nieuwe sneeuwmap voor PUBG

Dat PlayerUnknown’s Battlegrounds immens populair is weet iedereen wel, zo trekt de game nog dagelijks een miljoen spelers. Samen met Fortnite neemt PUBG dan ook het voortouw als het gaat om het battle royale genre, hoewel ze nu ietwat meer concurrentie zullen krijgen van Call of Duty: Black Ops 4 en Battlefield 5.

Op het moment van spreken heeft PUBG de beschikking over Erangel, Miramar en het kleine Sanhok. De game heeft echter vernieuwingen nodig en deze werden dan ook vertoond tijdens de E3-trailer, met een onthulling van een map die zich voornamelijk afspeelt in de sneeuw.

Dataminers hebben nu dan ook de kaart van de sneeuw-map, die onder de naam Dihor Otok door het leven gaat, in handen. Dihor Otok zou liefst 64 kilometer moeten beslaan en is daarmee vergelijkbaar met Erangel en Miramar.

Dat is nog niet alles. Zo hebben dezelfde dataminers ook een afbeelding van C4 gevonden en zijn er zelfs hints in de bestanden naar een mogelijke nachtmodus te vinden. Dat is overigens niet heel gek, onlangs zijn er namelijk nog nieuwe attachments voor diverse wapens bekendgemaakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren