Prijsvraag: WIN Super Street: The Game op een platform naar keuze!


De nieuwe (en nota bene Nederlandse) underdog op race-circuit vertrekt morgen vanuit de pitstop; dan verschijnt Super Street: The Game op PlayStation 4, Xbox One en pc. En ja, nog nét voordat die arcade-racer het daglicht ziet, kun jij ‘m al meteen winnen!

Meedoen is, als altijd, bijzonder simpel. Laat simpelweg een reactie achter met allereerst de reden waarom jij de gamificatie van het bekende tuning magazine zou moeten winnen, en vertel daarbij ook vooral op welk platform jij de game het liefst zou ontvangen!

Maak bijvoorbeeld duidelijk wat voor waggie jij in elkaar zou draaien en op welk apparaat dan, en wie weet zien we jou volgende week terug in de digitale garage. Op kosten van uitgever Lion Castle Entertainment en ontwikkelstudio Team 6 dus…

Om nog even in de sfeer te komen en wat inspiratie op te doen, delen we nog eens de strakke Customization Gameplay Trailer om van te genieten, nota bene hét speerpunt van deze razendsnelle racer:

Super Street: The Game doet — na een last-minute uitstel van een weekje — dan op 11 september PlayStation 4, Xbox One en pc aan. Uiteraard lees je binnenkort op Gamersnet ook een uitgebreide recensie van hoe die game precies bevalt, maar voor nu; veel succes!

 1.   
  mmx's avatar

  Ja hoor ik doe weer mee .ik wil deze game dolgraag hebben .PS4 graag Xbox one mag ook die staat hier ook een beetje

 2.   
  kareltje5's avatar

  Ik zou in Super Street The Game mijn droomauto, de Ferrari F12 TDF, modificeren zodat deze lijkt op de Liberty Walk FerrariF12! Mocht ik de game winnen, zou ik deze graag willen spelen op de PC.

 3.   
  mheiden21's avatar

  Ik kies gewoon de lelijkste auto en tover die om tot de supercar waar iedereen op gaat kwijlen. Uiteraard op de Xbox.

 4.   
  Mike2165's avatar

  Ik zou gaan voor een charger helcatt amerikan muscle
  Of een dikke skyline.
  Graag voor de Xbox one

 5.   
  MarcieM's avatar

  Ey ik doe weer mee

  PC

 6.   
  huntedjohan's avatar

  zou toch zeker beginnen met het modificeren van een nissan skyline. dat is toch wel echt 1 van de meest brute cars om te modificeren.

  dan wel graag voor de xbox one, anders moet ik eerst wat anders gaan modificeren :O

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  ziet eruit als een game met lekker veel pimp mogelijkheden…

  Die wil ik wel aan de tand voelen… PC is oke. Maar ps4 kan/mag ook…

 8.   
  YdieresiS's avatar

  Ik zou een Mitsubishi Eclipse helemaal uitbouwen. Vroeger was dat mijn droomauto, omdat deze zo lekker te tunen was met allerlei onderdelen. Helaas nooit kunnen kopen en uitbouwen, maar dat zou nu dus kunnen als ik deze op mijn PS4 mag gaan spelen.

 9.   
  UAG's avatar

  Ik zou op de PlayStation 4 de DeLorean DMC-12 graag willen tunen, je wint er waarschijnlijk geen race mee, maar lijkt mij wel vet!

 10.   
  ObiWanKeNoah's avatar

  Ik zou moeten winnen omdat ik nog geen goede racegame heb op pc.

 11.   
  thebestgames123's avatar

  IK doe mee voor pc .
  Kan ik eindelijk in een echte auto rijden .

 12.   
  Kauwgom's avatar

  Medium aub!

 13.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ik heb altijd al gedroomd om mijn fiat panda 2003 te pimpen maar omdat ik als witte man benadeeld wordt in deze maatschappij is deze game mijn enige kans om deze droom te laten uitkomen.

  Voor de Best place to game de ps4 natuurlijk

 14.   
  poekasue's avatar

  Met Super Street: The Game wil ik alle remmen even helemaal losgooien, dus hopelijk beland deze snelle game vol gas in mijn Xbox One!

 15.   
  tranceguy's avatar

  omdat ik simpelweg van racegames houd en alle aspecten die daar in zitten, tunen ook uiteraard. Platformkeuze = PS4.

 16.   
  dandanna's avatar

  Ziet er heel fancy en uitgebreid uit vwb tuning maar ik rijd liever in real-life zo’n gepimpte blaasbak. Dus sla ik deze even over en gun ik het een andere autofanaat. Ik ben wel benieuwd naar de creaties die anderen met dit spel maken.

 17.   
  S3MM3R's avatar

  Als ik de game win graag op PC 😀

 18.   
  Mrdue's avatar

  Ik zou deze game zo graag willen krijgen voor PC, want ik hou van race games waar je auto’s kan tunen. Ik zou dan ook gelijk een Mustang GT tunen.

 19.   
  Reiverdemon's avatar

  Gewoon een crappy auto die je normaal op straat ziet. Daar mee racen! Veel leuker dan al die snelle wagens die je nooit in het echt ziet. PS4

 20.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Reiverdemon: Met jou kan ik praten. Rammelbakken of ‘normale’ auto’s hebben soms meer charme dan een of andere hypercar die zo veel ruggen kost.

  •   
   OnOwned's avatar

   Ik probeer nog steeds in mijn Polo uit 2002 boven de 150 per uur uit de komen en het blijft een behoorlijke letdown. Tandje sneller is toch wel wat leuker hoor XD

 21.   
  krizzy090's avatar

  vanaf begin met een lelijke auto beginnen en dan lekker langzaam opbouwen tot een nissan skyline

  zou de game graag willen voor pc

 22.   
  Maikel64's avatar

  Met de komst van een kleine heb ik leuke auto’s zoals een 206 GTI moeten verruilen voor een degelijke Astra station. Alleen de golden retriever ontbreekt nog in het huisje, boompje, beestje, gezinsbak lijstje.

  Om toch nog een beetje de snelle jonge uit te kunnen hangen ben ik aangewezen op games voor de Xbox One. Ik zou Super Street the game dan ook graag toevoegen aan mijn collectie Xbox One games.

 23.   
  nicky1984's avatar

  ik zou deze game graag willen winnen om dat ik echt gek ben getunde auto’s net zo als6 100% tuning in ahoy rotterdam aangezien dat ik het geld niet heb om zn auto te bouwen kan ik beter de game proberen te winnen voor de xbox one dan kan ik toch tune en lekker een ritje maken in me eigen gemaakte auto de nissan GTR (R32)
  dus ik ga duimen voor dat spel met vriendelijke groeten nicky

 24.   
  huntedjohan's avatar

  @Reiverdemon:

  juist omdat je die speciale bakken niet in t echt tegenkom vind ik het juist gaaf om er af en toe zelf mee te spelen 😛

  rij elke dag al in een afgetrapte fiat, om dan in een spel ook met zon gebakje te gaan rijden is zonde van mn game tijd

 25.   
  jkampmeijer's avatar

  Met sleutelen aan motoren hou ik altijd onderdelen over. En dan weer lopen zoeken waar ze ook al weer hoorden. Dat zal bij het tunen in Super Street niet het geval zijn, hou ik meer tijd over om te RACEN.
  Xbox-one
  Succes allemaal.

 26.   
  hernieuw's avatar

  Ik ben de Max Verstappen van de race games en vooral als ik zelf mijn car mag pimpen. Graag voor PC

 27.   
  Roy4's avatar

  We hebben inmiddels zoveel auto’s versleten, dat ik gewoon een oude auto helemaal zou willen pimpen. Ik doe mee voor ps4

 28.   
  Smurf78's avatar

  Skyline ! Super stoer ! Ik zou hem graag voor de PS4 willen.. om de koude, natte herfst/wintermaanden goed door te komen 😉

 29.   
  meagashira's avatar

  ik doe mee!! voor op de ps4!
  ik zou graag deze game willen zodat ik toch nog het gevoel heb dat ik in een dikke bak heb gereden. zo een brute auto is in het echte leven onbetaalbaar.

 30.   
  Fideel's avatar

  Meedoen voor PS4!

 31.   
  kenitra's avatar

  Graag zou ik deze spel voor een ps4 willen winnen.Want dit lijkt mijn onwijs leuk spel.

 32.   
  petra.janssens.pj@gmail.com's avatar

  een mooi kado voor onder de kerstboom PS4

 33.   
  Anneliese's avatar

  Ik doe heel graag mee, ik doe graag mee voor de PS4.

 34.   
  nooyslie's avatar

  Ik zou deze maar wat graag willen winnen voor de PS4. De beelden zien er onwijs vet uit dus wil deze maar wat graag spelen 🙂

 35.   
  MMXX's avatar

  De mitsubishi Lancer is een auto die zo uit Initial D (anime) kan komen. Met de OST op mijn headphones zal ik deze pimpen zoals Xzibit dat kan doen met West Coast Customs. Aquaria in mijn auto, een PS2 met schermpjes erbij. Je hobby’s en interesses werden in je wrak van een auto verwerkt. Van 200 euro wrak zonder APK naar een dikke bak met teveel prullaria, wie had dat gedacht? Dit is pure nostalgie uit 2004 dus. Dat waren zorgeloze tijden en met deze game zou ik die weer herbeleven.

  PS4 versie als ik zou winnen.

 36.   
  Kokkie1's avatar

  Lekker hard carren, top ik doe graag mee! Voorkeur: Xbox One