Speciale Pokémon Let’s Go Eevee & Pikachu Nintendo Switch op komst


Aanstaande 16 november verschijnt dan eindelijk Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee voor de Nintendo Switch, en dat wordt in dit geval gevierd met een unieke hardware-bundel van precies die console.

De zogenaamde Nintendo Switch Pikachu & Eevee Edition is niet alleen een bundel met de console, de nieuwe Pokémon-game vooraf geïnstalleerd én de eigenzinnige Pokéball Plus-controller, maar de hardware wordt ook nog eens gedost in een uniek Poké-stijltje.

Op de Nintendo Switch zelf en het bijbehorende Dock vinden we prenten van de twee titulaire Pokémon, maar ook de iconische Joy-Con controllers zijn voorzien van de respectievelijke kleuren van Pikachu en Eevee.

Nintendo bracht het heugelijke nieuws van de hardware-bundel naar buiten middels een ultiem vrolijke trailer, waarvan hieronder ook te genieten is:

De complete hardware-bundel verschijnt, net als de game(s) zelf, op vrijdag 16 november. Een richtprijs voor het hele pakket is momenteel niet officieel vrijgegeven, zo ook niet op de Pokémon-website. Verschillende media berichten echter wel al dat het om een bedrag van 399,99 dollar zou gaan.

Zou jij graag de wijde wereld intrekken, gewapend met deze Nintendo Switch en bijbehorende Pokéball?

Voor Nintendo is dit zeker niet de eerste (en waarschijnlijk ook niet de laatste) unieke bundel voor de Nintendo Switch. Eerder was het system seller Splatoon 2 die ook al voorzien werd van een speciaal Nintendo Switch-pakket met de game inbegrepen. Die waren echter niet zo gethematiseerd als deze unieke uitvoering nu lijkt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren